Bolnava…rau de tot!!

Ca niciodata, astazi a sosit Andra de la gradinita cu presa scrisa-n mana..adica ziarele alea de se distribuie gratuit prin oras. Si nu cu unul ci cu vreo 20 de bucati odata!! Doamne, ce de-a injuraturi si-o fi luat de la unii care asteptau ziarul cu sufletul la gura ca sa ambaleze in el morcovii sau alte leguminoase…sau si mai grav, sa-si curate pestii de solzi pe ele…

Dar Andra era fericita pentru ca in felul asta a reusit sa-si deschida propriul ei magazin de ziare. Normal, ca sa-i mearga biznisu’ cineva trebuie sa cumpere. Care alt fraier mai mare exista pe planeta asta sa dea 5 RON pe-un ziar gratuit in afara de mine??

Si daca tot l-am platit cu varf si indesat…ma pun sa studiez pulsul natiunii. N-am rabdare sa citesc articole lungi si plictisitoare, asa ca ma infing rapid la cele scurte cu titluri remarcabile.

Si-l gasesc pe ala de mi-a luminat intreaga existenta:

Cat de intregi la cap mai suntem?? (mi-am zis instant ca e vorba despre mine, clar)

Daca te muti toata ziua de pe un fotoliu pe altul, daca stai mai toata ziua la televizor si te simti mereu sfarsit, psihiatrii americani iti vor spune ca ai putea avea o tulburare tempo-cognitiva. E denumirea stiintifica pentru lene si apare in proiectul noii editii a Manualului de diagnostic si statistica a tulburarilor psihice (DSM-V)”

Vai de capul nostru, daca si pentru lene s-a gasit o explicatie si s-a putut pune un diagnostic atunci eu ma declar bolnava rau,  dar rau de tot!!

Anunțuri

One response to “Bolnava…rau de tot!!”

  1. NelaM says :

    :)))) Si eu, si eu!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: