Pur si simplu

In ultima perioada am fost intr-o continua miscare, intr-un du-te-vino continuu, intr-o permanenta alergare usoara prin viata asta a noastra. Totul se raporteaza la termene, timp, ora exacta, totul se invarte intre planuri, planificari, organizari.
Aseara mi-a spus Andra aproape cu lacrimi in ochi: „Mami, te rog in seara asta nu mai deschide calculatorul. Hai, nu esti obosita? Stai langa mine macar pana adorm.”
Daca n-ar fi fost valtoarea evenimenteleor traite peste zi/saptamani probabil ca mi s-ar fi parut un lucru senzational. Dar atunci a sunat telefonul. De la serviciu, evident!!! Si s-a dus naibii tot zen-ul.
Asa ca ne-am urmat cursul firesc al fiecarei seri: culcat copiii, pornit PC-ul si pus la punct cu ultimele stiri atat cat a fost posibil pentru ca apoi sa ma duc agale catre tara viselor.
Cand m-am asezat in pat mi-am amitit de rugamintea Andrei asa ca mi-am promis ca macar cateva zile sa ii pot respecta dorinta. Eu nu pot sa-i arat niste norme de conduita si sa o indrum sa le urmeze atat timp cat eu insami nu le pot respecta.

Si tot aseara imi propusesem sa abandonez tot ce este nefolositor in viata mea. As fi vrut sa abandonez si acest blog pentru ca mi se pare ca nu pot sa adun informatii pretioase ci doar niste impresii si niste ganduri aruncate pe-un colt de hartie virtuala.
Ar fi multe de scris pentru ca gandurile se aduna in capul meu seara de seara atunci cand merg la culcare si incerc sa-mi fac ordine in fisierele de printre cicumvolutiuni dar timpul imi este extrem de potrivnic. Sau poate ca asa mi se pare iar singura in masura sa isi reorganizeze programul si gandurile sunt doar eu.

Azi dimineata am revenit la ganduri mai bune putin.

Anunțuri

2 responses to “Pur si simplu”

  1. Raluca says :

    Te inteleg perfect, si eu de multe ori ma gandesc ce crede Alex cand il mai pacalesc cu ceva sa trag un ochi la calculator. Ce il invat eu in momentul ala? Nu e bine, trebuie sa reorganizez prioritatile. Deci eu in locul tau as pastra acest blog dar as intra sa scriu doar cat apuc de la servici. Pupici dragi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: