Am crescut…

…si am schimbat putin lista de responsabilitati. Am inceput si clasa a 2-a dar se pare ca noi am ramas undeva in urma cu tot si toate. Asa ca am hotarat ca e bine sa schimbam putin macazul.

Asa ca i-am dat Andrei o cheie de la apartament. Propria ei cheie!!! Azi dimineata i-am facut-o cadou. Si-a asezat-o frumusel in ghiozdan, in buzunarul cu fermoar. As fi vrut sa para ca are o comoara mica, dar mi s-a parut ca extazul nu a fost prieten cu ea in momentul respectiv.

De azi inainte, plecarea de la scoala nu va insemna doar responsabilitate din partea lui Bubu ci si din partea ei. In fiecare zi, orice conditii ar fi, trebuie sa treaca pe acasa, sa deschida singura usa, sa isi schimbe uniforma, sa o aseze frumos pe umeras, sa se imbrace cu haine de casa/joaca, sa-si pregateasca de luat la bunici ceea ce ii trebuie pentru a-si face temele. Este fetita mare. A crescut…

Anunțuri

2 responses to “Am crescut…”

  1. madalina says :

    Pfffffff…toata m-am zburlit!!! Aveti o fetita mare!! Mi-e dor de momentele cand gandacea cateva cuvinte….Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa pe care o petreceti impreuna pentru ca aveti doi copii minunati! Va pup!

    P.S. Ne e dor de voi!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: